neděle 26. dubna 2009

The End

...Han Solo se oženil s princeznou Leiou, odstěhoval se do Minnesoty a založil malou firmičku na čištění koberců. Měli dva syny - Edwarda, který byl trochu pomalejší, ale byl dobrý sportovec, a Edgara, který nosil brýle. Han s Leiou nakonec předali firmu svým synům, splatili hypotéku a odstěhovali se na Floridu.
Luke Skywalker si po několik let užíval slávy a své veteránské penze. Co se však zprvu zdálo jako nekončící prázdniny se časem ukázalo jako docela nebezpečná zábava. Luke se začal stýkat s pochybnými osobami, nadělal si dluhy a dokonce se zapletl s drogami. Navíc se mu vrátily psychické problémy, nejspíš související s dysfunkčním rodinným zázemím. Luke nakonec musel nastoupit na léčení, které s přestávkami trvalo téměř deset let a do konce života musel brát léky. Jsou těžké časy, ale jsou i lepší časy, a tak Luke přeci jen našel štěstí se servírkou Tiffany. Luke se s Tiffany oženil a přivedli na svět syna, kterého Luke pojmenoval po svém dědečkovi.
Lando Calrissian se angažoval za práva menšin. Založil několik organizací a fondů a po několik let se pohyboval v nejvyšších kruzích newyorské smetánky. Poté však přišel strmý pád, když státní zástupce odhalil nesrovnalosti ve financování jednoho z fondů. Lando byl obviněn a dlouhém procesu odsouzen ke dvaceti letům vězení. Po dvanácti letech byl propuštěn na podmínku. Stal se Unitářem a žije v ústraní.
Chewbacca se pokusil prorazit jako spisovatel. Napsal několik nadějně vyhlížejících povídek, ale během oběda s vydavatelem byl odchycen veterinární službou a po několika dnech utracen.

A tak, moji milí a drazí, končí příběhy našeho dětství.

Žádné komentáře:

Okomentovat